TOUCH OF MATRIX

 
Touch of Matrix 

We maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven. Mooie en minder mooie. De vraag is wat doen we ermee? Er wordt vaak gezegd: ik heb het een plekje gegeven of ik moet het een plekje geven. Als jij jouw opslag van gebeurtenissen even vergelijkt met een computer betekent dit dat er veel wordt opgeslagen. In eerste instantie helemaal prima maar hoe meer er wordt opgeslagen, hoe voller de schijf wordt.  Als je dat bij een computer doet zal deze na verloop van tijd vol zitten of misschien trager worden of helemaal niet meer functioneren. Als jij de computeropslag even als metafoor bekijkt kun je je waarschijnlijk wel voorstellen dat je in de loop van de jaren wel veel opslaat. Je raakt overvol met angsten, zorgen, belemmeringen en overtuigingen en klachten.

De hoeveelheid opgeslagen ervaringen kunnen ervoor zorgen dat je minder prettig in je vel zit. Misschien heb je bij de reguliere zorg al eens gezocht naar oplossingen, maar stel dat dit toch niet het resultaat heeft gebracht wat je graag wenste. Het sorteren van de computer lijkt misschien een oplossing maar je schijf blijft net zo vol. 

Hoe werkt Touch of Matrix en wat kan het voor jou betekenen?

Touch of Matrix zorgt ervoor dat jij een goede verbinding krijgt met jouw harde schijf, je ware ik genoemd. Hierdoor wordt op dat moment je kritische mind, je verstand even uitgeschakeld en zul je een leegte ervaren. Deze leegte is heel belangrijk bij deze methode. De leegte is namelijk het veld waar alle mogelijkheden zich bevinden. Door een goede verbinding met dat veld gaat jouw besturingssysteem ( noem het maar even zo net als bij computers) helemaal vanzelf aan het werk. Het bijzondere en mooie is dat je oorzaak en klacht niet eens hoeft te weten. In heel korte tijd zijn blokkades en oude thema’s eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Daardoor kom je steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel en mentaal. Je bent tevens beter in staat je unieke talenten te ontdekken en daarnaar te leven. 

Geloof je het niet? Je hoeft het ook niet te geloven. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen en het te laten gebeuren. Je zult verrast zijn wat jouw systeem allemaal kan.

Wil je meer informatie over een sessie of mogelijkheden voor jou? Stuur dan een mail of bericht.
Ik hoop je snel te mogen begroeten en samen met jou te werken aan een vrijer lichaam en leven.