Blog


Prince geeft door - donderdag 11 juni 2020

 
Tijdens een cursus een paar weken geleden kreeg ik de opdracht om in de Akasha te gaan praten met een meester en te vragen naar een wereldgebeurtenis. Ik kreeg al meteen door dat ik met Prince zou praten terwijl ik eigenlijk bedacht om met Saint Germain te gaan praten. Het werd Prince. Achteraf begrijp ik ook waarom hij kwam.  Ik denk dat het zeker een jaar geleden is dat ik een medium zag die  onder andere van Prince, George Michael en Lady Diana boodschappen doorkreeg. Op dat moment dacht ik in mijzelf... wow dat lijkt mij ook super mooi..... en kijk nu wat er kwam... Vraag en het zal u gegeven worden. Het werd mij gegeven....
 
Onderstaande heb ik letterlijk doorgekregen.
 
Er is zoveel nog niet bekend of bekend gemaakt over mijn doodsoorzaak. Als iedereen zou weten wat er werkelijk achter zit... Maar vergeet nooit dat dit onderdeel is van een grote/grootse gebeurtenis. 
Met mij gaat het goed, prima zelfs, en van hieruit kan ik meer bijdragen dan ik ooit gedaan heb voor de wereld. Er gaan nog vreselijke dingen komen maar er wordt ook met man en macht gewerkt aan healing voor de wereld.
We mogen, nee... we moeten vertrouwen in het goede!
Ik stel de vraag: Waarom gebeuren er vreselijke dingen? Zijn antwoord hierop is: Zij die vergeten zijn waar ze vandaan komen, hun oorsprong uit het oog zijn verloren, zijn in opstand en uiten hun boosheid op het licht en de wereld. Wij, het licht, kunnen vanuit onze frequenties alleen vanuit liefde reageren en ons licht laten stralen. 
Ons doel is om velen te laten stralen en daardoor het licht ook weer in hen, die 't licht vergeten zijn, te laten schijnen. Hoe meer licht hoe meer oplossingen er komen voor alles waar we nu al een tijd in zitten en voor wat er momenteel op aarde speelt. Dat wat er speelt heeft hier mee te maken.
 
Vertrouw op liefde, schijn in liefde. Liefde overwint en brengt heling.
And so it is, Namasté
 
Daarna vroeg ik of er nog iets is wat hij wil zeggen.
Zijn antwoord:
Mensen vonden mij toch wel een beetje een freak omdat ik anders was dan de meesten. Het durven anders zijn mocht...moest... ik uitdragen. Ik ben trots op wat ik de aarde op mijn manier heb gebracht. Mijn leven maar vooral mijn overlijden heeft anderen ook wakker gemaakt dat er sommige dingen niet kloppen. 
Wanneer de tijd rijp is zal er meer informatie volgen. De juiste timing bepaalt vaak of iets opgepakt kan worden of als gek wordt weggezet.  
Wees liefde en spreek wanneer dat voor jou de juiste tijd voelt. En anders bewaar je de informatie voor jezelf. 
Het ga je goed, heb het goed. Vertrouw op wat je doet. Ik groet je in liefde, Prince
 
 
Ik heb dit stuk laten liggen en nu is het tijd om het te delen. zijn belangrijkste boodschap is dat we kwaad met liefde bestrijden in plaats van met kwaad. Er gebeurt veel en velen reageren boos en gefrustreerd. Ik begrijp deze reactie. Maar als er vuur is blus je met water en niet met vuur. Stuur licht juist naar degenen waar je je van afvraagt of ze het verdienen. Juist zij hebben het zo nodig. Als zij weer een sprankje licht in zich krijgen kan dat licht verder groeien. Hoe meer licht hoe sterker we staan. En als je het lastig vindt  om juist deze personen licht te sturen, zorg dan dat jouw licht goed blijft stralen. 
 
In licht en liefde, Alma 

 


       

Reacties:

Mooi stuk Alma! Dank je wel <3

Ellen- 11-06-2020


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >