Leer ook meer over de essentiŽle oliŽn van doTERRA


DOTERRA
  
 
 
 

Leer  meer over de essentiële oliën van doTERRA 

Lieve lezer en bezoeker van deze pagina,

Wil je op een natuurlijke manier je gezondheid of je leefomgeving ondersteunen? Op een natuurlijke manier fysieke ongemakken verhelpen of verbeteren, het immuunsysteem verbeteren, verwerken in gerechten, cosmetica maar ook schoonmaakmiddelen. Dan kunnen essentiële oliën van doTERRA je helpen. 
 
Ben je geïnteresseerd in AromaTouch Massage, klik op een van de linken in de linker kolom voor informatie.

Het gebruik van zuivere olie is belangrijk en daarom moet je eerst wat meer te weten komen over de werking van de olie. Hoe je ze het beste kunt gebruiken en waar je ze allemaal voor kunt gebruiken. De mogelijkheden zijn namelijk groot.
Omdat therapeutische zuivere olie niet zomaar een "olietje" is die je eventjes gebruikt maar door de zuiverheid veel intensiever of anders werkt is het belangrijk om een basiskennis over de olie te hebben. Deze kennis kun je krijgen door een 1 op 1 informatiemoment  of door een workshop/ klas te volgen, ze duren ongeveer 2 uur en er is voldoende ruimte om je vragen te stellen. Hier word je de basis geleerd en kun je de olie veilig gebruiken.  Verder kun je natuurlijk altijd je vragen stellen via een bericht of mail.  Bij aanschaf van een Home Essentials kit of Family kit is deze workshop gratis.

Heb je interesse in de oliën, geef je dan snel op voor een klas of informatiemoment! Neem contact met mij op. Dan kunnen we samen een datum plannen. 

Het gebruik van essentiële oliën kan veel voordelen hebben omdat ze de herstellende, beschermende en afwerings versterkende eigenschappen van planten bezitten . Essentiële  oliën zijn zeer sterke anti oxidanten en kunnen helpen om schadelijke vrije radicalen, die onder andere ontstaan door stress en leefgewoonten, te verminderen en hebben daardoor een positieve invloed op onze gezondheid. Vanwege de therapeutische eigenschappen van aromatische planten werden deze al gebruikt in vroeger tijden. 
Essentiële oliën worden gebruikt voor een groot aantal emotionele en lichamelijke toepassingen. Je kunt ze verspreiden in de ruimte waar ze kalmerend of rustgevend kunnen zijn maar de olie kan ook de lucht zuiveren van onaangename geurtjes of ziekteverwekkers die in de lucht zitten. Je kun ze ook op de huid aanbrengen. De olie word opgenomen door de huid. Verder kun je de olie als voedingssupplement inzetten. 

Let op! Dit geldt niet voor alle olie, de olie moet 100% zuiver zijn en met therapeutische graad. Onzuivere oliën zonder therapeutische graad  zullen mogelijk niet leiden tot de gewenste resultaten en kunnen in sommige gevallen zelfs giftig zijn. Om deze reden heb ik gekozen voor de olie van doTERRA.

Ik zie je graag in een van de informatiemomenten of klassen, 
Tot binnenkort, groetjes,
Alma Donkervoort

 
 


 
 

Voor informatie of een afspraak,
bel of mail:
   
Telefoon: 06-300 657 36 of 
                035-772 16 97           
E-mail   : almainfopraktijk@gmail.com