Leer ook meer over de essentiŽle oliŽn van doTERRA


DOTERRA
  
 
 
 

Leer  meer over de essentiële oliën van doTERRA 

Lieve lezer en bezoeker van deze pagina,

Heb je interesse in essentiële olie? Vanwege de wetgeving ben ik momenteel aan het onderzoeken hoe ik je meer kan en mag vertellen over de oliën. Ik zelf heb al een aantal jaren hele mooie ervaringen met de olie van Doterra en gebruik ze om mijzelf te ondersteunen en verwerk ze soms ook in gerechten of voeg een druppel toe aan een crème en diffuse regelmatig in mijn praktijkruimte en huis. 
 
Ben je geïnteresseerd in AromaTouch Massage, klik op een van de linken in de linker kolom voor informatie.

Het gebruik van zuivere olie is belangrijk en daarom moet je eerst wat meer te weten komen over de werking van de olie. 
Omdat therapeutische zuivere olie niet zomaar een "olietje" is die je eventjes gebruikt maar door de zuiverheid veel intensiever of anders werkt is het belangrijk om een basiskennis over de olie te hebben. De olie kan je ondersteunen maar dient wel met wijsheid gebruikt te worden. Bij lichamelijke klachten of medicijn gebruik raadpleeg altijd eerst een arts en ga niet zomaar wat proberen.
Tijdens een 1 op 1 informatiemoment  of eventueel door een workshop/ klas te volgen, kun je basiskennis over de olie leren. Verder kun je natuurlijk altijd je vragen stellen via een bericht of mail.  Bij aanschaf van een Home Essentials kit of Family kit is deze workshop gratis.

Heb je interesse in de oliën, neem contact met mij op.


 
 


 
 

Voor informatie of een afspraak,
bel of mail:
   
Telefoon: 06-300 657 36 
                         
E-mail   : almainfopraktijk@gmail.com