Informatie over ingrediŽnten in huidverzorging


Vind jij het ook best moeilijk om het juiste product voor jouw huid te kiezen? Sta je ook weleens voor het schap in de winkel en is het moeilijk kiezen?

Jaren geleden had ik daar ook moeite mee. Alle mooie verpakkingen met hun mooie kreten en beloftes. Alle reclames die vertellen dat je beter hun product  zou gebruiken voor de beste resultaten.

Of heb je het opgegeven omdat je de reclame en producten niet meer vertrouwt en koop je niets? Of iets wat in de reclame is?

Toen ik mijn schoonheidsspecialiste diploma haalde had ik veel geleerd over de huid en behandelingen maar producten waren een onbehandeld terrein. De opleiding wilde een neutrale speler zijn met betrekking tot producten. Na het behalen van mijn diploma ging ik naar de schoonheidsbeurs om mijn kennis over behandelingen en producten te vergroten. Ook hier weer veel keuze en iedereen vond dat hun eigen product het beste was.

 

Kortom ik kwam geen stap verder.....
 
Hoe ben ik dan tot een goede keuze gekomen? 

Ik ben gaan kijken naar de ingrediënten, of deze daadwerkelijk iets bijdragen voor de verzorging van de huid.
 
In mijn E-boek vertel ik daar alles over. 
 
Nadat jij mijn E-boek hebt gelezen heb je meer kennis die jij kunt gebruiken om voor jezelf op zoek te gaan naar huidverzorgende producten die ook werkelijk door de huid verwelkomd worden omdat ze door de huid herkent worden waardoor de ingrediënten werkelijk iets bijdragen voor de verzorging van de huid. 
  
Omdat ik al voor jou op zoek ben gegaan naar een mooie verzorgingslijn, ik moet eerlijk zijn.... niet alleen voor jou, maar zeker ook voor mezelf. Kan ik je ook advies geven over deze verzorgingslijn. Ik vond het voor mijzelf belangrijk om een goed product te gebruiken, dat huidvriendelijk maar ook dier en milieuvriendelijk is en ook daadwerkelijk iets toevoegt aan mijn huid. De producten die ik voor je gevonden heb zijn van Dr. Baumann, Beau Caire en Skinident.
 
Zelf gebruik ik de Dr. Baumann lijn al jaren en ik merk dat mijn huid er zeker voor mijn leeftijd goed uitziet. Natuurlijk word ik wat ouder maar mijn huid ziet er nog steeds goed uit. Mijn basisverzorging is het belangrijkste wat ik doe om mijn huid te verzorgen. Ik geef behandelingen aan mijn cliënten maar eigenlijk schiet het er voor mezelf een beetje bij in. Mijn stabiele factor is mijn dagelijkse verzorgingsprotocol en dat is de grootste winst.

Ik zeg altijd.... Als je dagelijks naar de snackbar gaat en een keer gezond eet zal die ene keer gezond eten niet veel doen voor je gezondheid. Juist de dagelijkse verzorging geeft een stabiele factor en dan kun je je best permitteren om af en toe naar de snackbar te gaan. Zo is het ook met huidverzorging.

Wil jij ook meer weten over de ingrediënten in huidverzorging?
 
Klik hier op deze link om mijn 
 
 
Ben je geïnteresseerd in gezonde huidverzorging na het lezen van mijn E-boek en wil jij producten aanschaffen, dan geef ik je persoonlijk advies.
 
   
 
 
 

Voor informatie of een afspraak,

bel of mail:
   
Telefoon: 06-300 657 36           
E-mail   : almainfopraktijk@gmail.com