HUIDVERZORGINGS PRODUCTEN

 

Een gezonde en mooie huid is het resultaat van goede dagelijkse verzorging.
 
Elke dag je huid goed verzorgen met hoogwaardige producten en daarnaast jezelf positieve aandacht en liefde geven brengt resultaat.
 
Gebruik jij al gezonde en milieu/diervriendelijke huidverzorging?
 
Misschien ga je eens in de zoveel tijd naar de schoonheidsspecialiste voor een fijne behandeling om heerlijk te ontspannen en om je huid een mooie oppepper te geven. Dat is natuurlijk heerlijk en je huid ziet erna ook prachtig verzorgd uit.  Hoe fijn is het als je dat resultaat langer kunt vasthouden of zelfs kunt verbeteren. Door consequent gebruik van huididentieke verzorgingsproducten geef je jouw huid elke dag wat ze nodig heeft waardoor jij langer de resultaten van een behandeling kunt vasthouden of jouw huid kunt verbeteren.

Een andere manier om te verduidelijken waarom gezonde huidverzorging meer doet als je deze ook thuis gaat gebruiken....
 
Stel... je wilt gezond eten.... als jij één keer in de week super veel groente eet maar de rest van de week eet je alleen snacks dan zal jouw gezondheid niet veel veranderen. Natuurlijk is 1x beter dan geen keer maar om werkelijk je gezondheid te veranderen, kies dan voor dagelijks of minstens 5 of 6 dagen per week voor gezonde voeding.
Zo werkt het ook bij huidverzorging. Dagelijks thuis gebruik van goede huididentieke huidverzorgings producten verbetert jouw resultaat. 
 
 Nu jij weet dat consequent gebruik van gezonde huidverzorging belangrijk is ben je misschien ook nieuwsgierig welke producten bij jou passen of goed werken. Misschien herken je het wel? Je staat in de winkel en wilt een crème kopen maar welke, er is zoveel keuze. Heb jij ook weleens zo in de winkel gestaan? Je afvragend welke crème voor jouw huid geschikt is. Of welke crème goed bij jouw huid past? Ik heb een E-boek geschreven over ingrediënten in huidverzorging.
Dit E-boek kan je helpen doordat jij na het lezen hiervan, weet waar je op kunt letten bij het kopen van een crème.
Natuurlijk kun je mij ook vragen om persoonlijk product advies in de salon, ik heb namelijk al voor je uitgezocht waar je op kunt letten. Vanwege de huidige situatie geef ik ook advies via telefoon en bekijk jouw huid via een foto of bv via videobellen.
Ik analyseer jouw huid en adviseer een passende verzorging.. Heb je vragen.Je kunt ze stellen tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek.

Het E-boek over ingrediënten in huidverzorging en 7 anti-aging maatregelen is binnenkort te downloaden.
 
Ik werk met  de producten van Dr. Baumann, Beau Caire en Skinident omdat deze producten zeer huid, dier en milieuvriendelijk zijn en zoveel mogelijk huididentiek. Skinident is zelfs 100% huididentiek. Zelf gebruik ik deze producten al jaren met grote tevredenheid.
 

Om terug te gaan naar het hoofd menuklik op WELKOM