ACCESS BARS

 
Vrijer, blijer en bewuster in het leven staan? Jezelf bevrijden van veel oud zeer, belemmerende overtuigingen, trauma's  die jij hebt overgenomen en hebt opgeslagen ?
 
ACCESS BARS
 

 

ACCESS BARS TARIEF

WELKOM

 
Wil jij een Bars behandeling ervaren? Een behandeling van ongeveer een uur kost € 65- . Ik raad aan om tenminste 3 behandelingen te ondergaan met tussenpozen van een paar weken. Maar een enkele behandeling zal ook al mooie resultaten geven. Als je 3 behandelingen ineens koopt betaal je € 165,- voor 3 behandelingen. De eerste 2 plannen we meteen in. De derde plannen we in overleg na de tweede in.
 

Een Access Bars sessie kan helpen bij vele geestelijke maar ook lichamelijke problemen. Het is net als een computer die je af en toe even moet opschonen.  Met een Access Bars sessie schoon je jouw computer ofwel jouw hersenen op van allerlei ballast. Hierdoor ga je anders in het leven staan en anders reageren.
Dit kan levens veranderend zijn.
 
Het kan dat je heel snel veranderingen gaat merken maar het kan ook zo zijn dat de verandering in jouw leven heel geleidelijk komt. Tijdens een behandeling waar 32 punten op je hoofd aangeraakt worden bepaal jij als ontvanger wat je niet meer nodig hebt en losgelaten mag worden en wat niet. Je blijft dus zelf baas over je eigen leven. De gever, ik dus, bepaalt dus niet wat jij loslaat maar faciliteert alleen, zodat jij kunt opschonen.
 

 


Voor informatie of een afspraak,
bel of mail:
   
Telefoon: 06-300 657 36 
                          
E-mail   : almainfopraktijk@gmail.com