Over mij

 
 
 

Over mij

Mijn naam is Alma Donkervoort 
 
Als jong meisje keek ik hoe mensen eruit zagen, hoe ze uitstraalden van binnen en buiten. Ik keek vol bewondering hoe mijn oma zich netjes maakte. Mijn moeder had daar minder kaas van gegeten maar bij mijn oma zag ik hoe goede verzorging veel verschil kon maken. Ze had door bepaalde omstandigheden niet veel geld maar zag er altijd tiptop uit. Het heeft mij doen beseffen dat binnen en buitenkant samen invloed hebben op jouw uitstraling en daardoor ook op jouw gevoel.
 
Jij als mens staat centraal, zowel van binnen als van buiten, wat maakt dat ik jou graag help om beide kanten optimaal in balans te brengen.
 
Zelf besteed ik aandacht aan mijn innerlijk en uiterlijk. Dagelijks gebruik ik goede producten voor mijn gezicht. Ook werk ik al vele jaren aan mijn innerlijke balans met behulp van verschillende methoden.  Sinds ik hypnotherapie ben gaan leren en toepassen is het oplossen van oude belemmerende patronen in een stroomversnelling gegaan waardoor ik nu veel meer zelfvertrouwen heb en beter in mijn vel zit.
 
Ik gun jou een mooie transformatie want ik weet uit eigen ervaring hoe het je leven positief verandert.

Mijn spirituele ontwikkeling ben ik begonnen door het volgen van de cursus REIKI 1. Kort daarna heb ik ook REIKI 2 en 3A Daarna heb ik allerlei cursussen en trainingen voor verschillende vormen van healing geleerd. Tijdens de sessie kijk ik wat nodig is en combineer ik de opgedane kennis.
 
Ik ben als  masterpractioner hypnotherapeut opgeleid bij het Hypnose Instituut Nederland en help jou graag bij het oplossen van allerlei problemen zoals bijvoorbeeld angsten, schuldgevoelens, boosheid, niet goed genoeg zijn, je niet gezien, gehoord of erkent voelen. 
Heb jij een probleem die hier niet genoemd staat, waar je van af wilt of wilt veranderen, neem contact met mij op dan bespreken we samen of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. 
  Afbeelding invoegen
                                                                      

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk of online, ik werk alleen op afspraak.  Als ik niet opneem, spreek dan alsjeblieft duidelijk je naam en telefoonnummer in, je mag ook een berichtje sturen. Ik bel zo snel mogelijk terug. Groetjes en fijne dag, Alma 
 
Privacy: Alma zal je in verband met de behandelingen of sessies persoonlijke informatie vragen. Dit is om zo goed mogelijk advies te geven. Ik zal zorgvuldig met jouw gegevens omgaan en deze niet aan derden verstrekken. Indien je gegevens zou willen laten verwijderen kun je dat aangeven.