Meer informatie over Alma

                                                                                          

 OVER MIJ

WELKOM

 

 OVER MIJ 

 Mijn naam is Alma Donkervoort 
 
Vanuit mijn vak als schoonheidsspecialiste en healer beperk ik mij niet alleen tot jouw buitenkant, jij kan samen met mij ook werken aan jouw binnenkant, jouw innerlijke groei.  Als jij je van binnen gelukkig en tevreden voelt zul je dat uitstralen naar buiten. Als de buitenkant er ook goed verzorgd uitziet krijg je een optelsom. Dan wordt één plus één geen twee maar drie. Gelukkig, stralend en er goed verzorgd uitzien is ook voor jou bereikbaar.

Ik help je graag bij jouw gezichtsverzorging met behulp van mooie producten en fijne gezichtsbehandelingen. Ik werk met Dr. Baumann. Je kunt de producten  ook via mij kopen. Ik geef vrijblijvend productadvies.

Loop je tegen bepaalde gevoelens en emoties aan op jouw werk, met je relatie of iets anders. In dat geval kan een healing of bewustwording of methode aangepast op jouw probleem jou veel inzichten geven. De methodes geven jou meer vrijheid en een lichter leven doordat jij met deze tools belemmeringen kunt doorbreken en ze geven inzichten waarmee je belemmerende overtuigingen of belemmerend oud zeer kunt oplossen wat jou leven een stuk lichter kan worden. 

IETS MEER OVER MIJ

Als klein meisje voelde ik de aanwezigheid van energieën maar wist in die tijd niet wat het was. Ik heb altijd interesse gehad in het paranormale maar ik heb mij er lange tijd niet mee bezig gehouden. Na een ingrijpende gebeurtenis werd ik wakker geschud en ben ik mij gaan ontwikkelen op het spirituele pad.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en  lid van de ANBOS en CAT. Ik werk met huidvriendelijke en huidverbeterende  producten van Dr. Baumann en maak gebruik van de essentiële oliën van Doterra. Verder heb ik mij gespecialiseerd in anti-aging. De gezichtsbehandelingen die ik geef hebben afhankelijk van het soort behandeling een huid verbeterende werking  of een combinatie van verzorging met veel ontspanning.

Mijn spirituele ontwikkeling ben ik begonnen door het volgen van de cursus REIKI 1. Kort daarna heb ik ook REIKI 2 en 3A gevolgd. Mijn nieuwsgierigheid naar de spirituele wereld werd groter en daarom heb ik mijn kennis aangevuld met engelen healing, intuïtieve ontwikkeling, EFT (emotional freedom technique), de helende straal van Guan Yin ook wel magnifying healing genoemd, cursussen mediumschap, Kundalini Reiki Master en Frequenties of Light level1.
Verder heb ik de Nimis Healing Methode (NHM) gevolgd en ben ik Nimis Top Practioner. Ook heb ik heb Acces Bars gevolgd aangevuld met  Bodyprocessen en ben ik Touch of Matrix therapeut. Ik kan je ook helpen door middel van hypnosetechnieken en ben momenteel in opleiding voor hypnose therapeut. 


 

 

Voor informatie of een afspraak,
bel of mail:
   
Telefoon: 06-300 657 36 
                          
E-mail   : almainfopraktijk@gmail.com

 
Ik verwelkom je graag in mijn praktijk, ik werk alleen op afspraak.  Als ik niet opneem, spreek dan alsjeblieft duidelijk je naam en telefoonnummer in, je mag ook een berichtje sturen. Ik bel zo snel mogelijk terug. Mocht ik niet dezelfde dag of de dag erna contact met je opgenomen hebben dan kan het zijn dat ik jouw boodschap gemist heb. Stuur dan nogmaals een berichtje of bel en spreek in op mijn mobiel. Let op dat je duidelijk je nummer doorgeeft als je geen nummerherkenning hebt aanstaan. Ik kijk uit naar je komst in mijn praktijk, liefs en fijne dag, Alma 
 
Privacy: Alma Schoonheid & Spiritualiteit  zal je in verband met de behandelingen persoonlijke informatie vragen. Dit is om zo goed mogelijk advies te geven. Ik zal zorgvuldig met jouw gegevens omgaan en deze niet aan derden verstrekken. Indien je gegevens zou willen laten verwijderen kun je dat aangeven.