BEAUTY BAR LED LICHT THERAPIE

 
  
Beautybar® is een walk-in systeem waarbij jij in een korte tijd een prachtige  behandeling ondergaat,

Beautybar® is ideaal voor het diep hydrateren en oxygenereren van de huid zonder gebruik van botox of injectables.
 
Na deze behandeling ziet u er meteen goed uit. Deze behandeling gaat in kuurverband, 5 weken 2x per week.
 
De behandeling zelf duurt ongeveer 25 minuten. Een losse behandeling kan ook maar geeft niet dezelfde resultaten als bij een kuur.
 
De huid wordt blootgesteld aan intensief ledlicht, de kleur wordt aangepast op basis van het kleurprotocol. De intensieve werkzame bestanddelen van de serums dringen de huid binnen. Deze combinatie van serums met de unieke led technologie is zelfs net zo effectief als een meso-lift. Het resultaat is een ongeëvenaarde uitstraling en gladheid van de huid. Donkere kringen zijn minder zichtbaar en de huid straalt.

BEAUTY BAR SERUMS  

ROOD- BOOSTER COMPLEX
GEEL/ORANJE- RETINOL 0,5%, COLLAGEEN
GROEN- HYPER PIGMENTATIE
BLAUW- ANTI ACNE 

Rood licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Dit voorkomt en vermindert rimpels. De huid behoudt en krijgt elasticiteit terug. Het zorgt voor wondgenezing en genezing van littekens door bijvoorbeeld acne.

Geel licht geeft een algemene verjonging en zorgt voor vermindering van rimpels en fijne lijntjes. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.
 
Groen licht stimuleert de cel vernieuwing en verbetert het metabolisme van de huid. Het verheldert de huidskleur wat een positief effect heeft bij verlichting van pigmentvlekken.

Blauw licht helpt bij genezing van acne en voorkomt acne. Het werkt anti bacterieel en dood de bacteriën die acne veroorzaken.
 
Vanwege de intensiteit van de behandeling zal er eerst gekeken worden of uw huid geschikt is voor deze behandeling en gebruikt u na de behandeling de geadviseerde zonnefactor.