In China zijn schoonheid en gezondheid nauw met elkaar verbonden. Vanuit de traditionele schraaptech

 
 
 
 
 


 
In China zijn schoonheid en gezondheid nauw met elkaar verbonden. Vanuit de traditionele schraaptechniek is een ontspannende behandeling voor het gezicht ontwikkeld. Het is een zeer zachte ontspannende behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van platte schrapers van hoorn, jade of rozenkwarts. De techniek is zeer zacht en aangenaam.

Deze techniek is bedoeld om de energie- doorstroming, de doorbloeding en de lymfecirculatie in het gezicht te verbeteren. Verder zorgt de behandeling voor een betere collageen productie en verwijdert afvalstoffen en toxines.
Wil je meer weten over de Santai Guasha klik op een link in de linker kolom.

Guasha gezichtsbehandeling los kost 45minuten.€ 45,-  

Voor de tarieven van Guasha plus of uitgebreid behandeling of andere gezichtsbehandelingen kun je kijken op de pagina gezichtsbehandeling. 
 
Note: aanvullende informatie voor degene die een guasha behandeling ondergaan.
 
Omdat de meridianen en orgaanpunten ook behandeld worden is het belangrijk dat je voor de behandeling gegeten hebt. Er moet tenminste 30 tot 60 minuten tussen het eten en de behandeling zitten (vooraf).
  
Na de behandeling is het aan te raden om tenminste een uur geen stoom op het gezicht te gebruiken, geen zon, geen koud en warm water op het gezicht en geen cosmetica.Verder is het aan te raden even geen thee en koffie en alcohol te nemen en voldoende water te drinken.
 
Als er een scrub gebruikt is om dode huidcellen te verwijderen is het verstandig om de eerste paar dagen extra goed op te passen met de zon aangezien je tijdelijk iets gevoeliger kunt zijn voor huidverbranding door de zon. Dat geldt voor alle behandelingen waarbij huidcellen zijn verwijderd.
 
Klik op WELKOM in linker kolom om terug te gaan naar de pagina. 
 

Voor informatie of een afspraak,bel of mail:   

Telefoon: 06-300 657 36 
                        
E-mail   : almainfopraktijk@gmail.com