L3 KOUDLASER BEHANDELING

Heb je binnenkort een feestje?
Of wil jij jouw huidfunctie verbeteren en daardoor jouw huid een verjongingsboost geven? Al na één behandeling zie je er frins en stralend uit en is je huid ook nog gelift.
 
 
 


 
INTENSIEVE L3 gezichtsbehandeling:
De afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen wordt geoptimaliseerd. Functieverbetering van de cel tot wel 70%
€ 85,- voor 60 minuten.
Reiniging<Scrub<L3 massage<afsluiting met crème.
 
De L3 KOUDLASER werkt op de functieverbetering van de cel en stimuleert en verbetert daardoor de weefselspanning, wer
kt anti ontsteking, vermindert vocht wallen en oedeem, versnelt reparatie van weefsels, versnelt collageenproductie, verstrakt oog contouren. Is een ontspannende behandeling en geheel pijnloos.
In kuurvorm zal het resultaat optimaal zijn maar ook als losse behandeling maak je van een gezichtsbehandeling een intensieve gezichtsbehandeling die op cel niveau doorwerkt.
 

Een behandeling met de L3 is niet voor iedereen geschikt en kan daardoor alleen plaatsvinden nadat de cliënt al eens eerder in de praktijk is geweest voor een basisgezichtsbehandeling.
Tijdens een intake gesprek voor de L3 behandeling informeer ik graag of deze behandeling geschikt is voor uw huid. Welk resultaat verwacht mag worden en kan er in overleg een proefbehandeling gegeven worden.


 
 

Voor informatie of een afspraak,
bel of mail:
   
Telefoon: 06-300 657 36           
E-mail   : almainfopraktijk@gmail.com