OVER MIJZELF OVER MIJZELF


 WELKOM

 
OVER MIJ
Als klein meisje voelde ik de aanwezigheid van energieën maar wist in die tijd niet wat het was. Ik heb altijd interesse gehad in het paranormale maar ik heb mij er lange tijd niet mee bezig gehouden. Na een ingrijpende gebeurtenis werd ik wakker geschud en ben ik mij gaan ontwikkelen op het spirituele pad.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en jarenlang lid geweest van de ANBOS. Momenteel ben ik lid van CAT. Ik werk met huidvriendelijke en huidverbeterende  producten van Dr. Baumann en maak gebruik van de essentiële oliën van Doterra. Verder heb ik mij gespecialiseerd in anti-aging. De behandelingen die ik geef hebben een huidverbeterende werking met veel ontspanning.

Mijn spirituele ontwikkeling ben ik begonnen door het volgen van de cursus REIKI 1. Kort daarna heb ik ook REIKI 2 en 3A gevolgd. Mijn nieuwsgierigheid naar de spirituele wereld werd groter en daarom heb ik mijn kennis aangevuld met engelen healing, intuïtieve ontwikkeling, EFT (emotional freedom technique), de helende straal van Guan Yin ook wel magnifying healing genoemd, cursussen mediumschap, Kundalini Reiki Master en Frequenties of Light level1.
Verder heb ik de Nimis Healing Methode (NHM) gevolgd en ben ik Nimis Top Practioner. Ook heb ik heb Acces Bars gevolgd aangevuld met  Bodyprocessen. In de linkerkolom kun je klikken op healing methoden voor wat extra informatie over een paar methoden.
 
 
  

Voor informatie of een afspraak,
bel of mail:
   
Telefoon: 06-300 657 36 of 
                035-772 16 97           
E-mail   : almainfopraktijk@gmail.com