WAT DOET AROMA TOUCH VOOR JOU


 

WAT DOET AROMA TOUCH  VOOR JOU

WAT IS AROMA TOUCH

doTERRA

WELKOM  
 Wat doet de AromaTouch Techniek voor jou?

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 essentiële oliën gebruikt. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën zul je tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. Je wordt gemasseerd op je rug en voeten, de massage is zeer ontspannend. Bij iedereen heeft het een ander effect en geen enkele ervaring is hetzelfde, wat wel hetzelfde is, dat velen de AromaTouch als zeer prettig ervaren.
Essentiële oliën hebben krachtige en reinigende eigenschappen en zijn van nature antibacterieel. De essentiële oliën van dōTERRA zijn 100% natuurlijk en worden direct door de huid opgenomen.

De behandeling/massage duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Na afloop van de massage kun je gewoon nog even rustig blijven liggen en geef ik je een glas water en/of thee. Water drinken na deze behandeling is belangrijk vanwege de afvoer van afvalstoffen.. 
 
De oliën die gebruikt worden bij een AromaTouch :

* Balance en Lavendel > ondersteunen bij stress vermindering. 
* Melaleuca en On Guard > ondersteunen bij versterken van uw immuunsysteem .
* AromaTouch en Deep Blue > ondersteunen de spierontspanning  
*  Wild Orange en Peppermint > Homeostase ( ondersteunen bij het in evenwicht houden van voedings- en afvalstoffen in een cel).

AromaTouch is in principe geschikt voor iedereen door de zachte en ontspannende manier van behandelen. 

Let op: houdt er wel rekening mee dat er wat olie aan de onderzijde van je haar komt. Doordat het pure oliën zijn trekt het ook snel in je haar, maar wil het toch even zeggen zodat je weet dat je haar iets vettig wordt.
 
Om terug te gaan naar doTerra of wat Aroma Touch is klik op een link in de linker kolom


 

 

 


 

Voor informatie of een afspraak,
bel of mail:
   
Telefoon: 06-300 657 36          
E-mail   : almainfopraktijk@gmail.com