Wat is de AROMA TOUCH TECHNIEK

WAT IS AROMA TOUCH

WAT DOET AROMA TOUCH VOOR JOU

doTERRA

WELKOM 
Wat is de AromaTouch Techniek?

De AromaTouch™ massage is een hele fijne maar ook bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. 
AromaTouch techniek is een techniek waarbij de essentiële oliën van dōTERRA worden toegepast. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. ( Op de rug, ruggengraat, nek, stukje hoofd en de voeten). Toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen veel werk. 

Door ons drukke leven kunnen we met meerdere stressfactoren te maken hebben of krijgen. We ervaren dan een mentale en of fysieke onbalans. 
Een AromaTouch massage is anders dan een standaard massage doordat je naast de vele voordelen die een massage voor je brengt, je ook de zachte aanraking en de werking van de verschillende oliën ervaart. Vooral de toepassing van de verschillende oliën heeft als doel het zenuwstelsel te helpen om de balans van het lichaam te herstellen. 

Klik op de link  in de linker kolom om verder te lezen wat Aroma Touch voor je doet.

 

 

 

Voor informatie of een afspraak,
bel of mail:
   
Telefoon: 06-300 657 36           
E-mail   : almainfopraktijk@gmail.com