Actie voor de komende weken.

 

Feestje? Met dit masker straal jij optimaal!

De Hit van het moment!

Er werd gezegd dat het een prachtig masker was....Nou.... dat wilde ik eerst zelf ervaren. En ja.... ik was blij en verrast door het mooie effect van het masker. Nu heb ik niet zoveel rimpels maar toch waren deze, zeker op mijn voorhoofd vele malen gladder, mijn gezicht zag er prachtig uit en het resultaat bleef een aantal dagen goed zichtbaar.
 
Hoe werkt het? 
Er wordt een ruime hoeveelheid gel op het gezicht aan gebracht en daarover heen gaat een vliesmasker. De gel bevat CO2 (kooldioxide) waardoor zuurstof door de huid geabsorbeerd wordt. Hierdoor verbetert de celstofwisseling en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het masker is gebaseerd op het Bohr-effect waardoor er een grote hoeveelheid kooldioxide vrij komt en dat zorgt ervoor dat rode bloedcellen op verschillende niveaus veel zuurstof afgeven en de bloedcirculatie verhoogd wordt. 
 
Na één behandeling zie je onmiddellijk resultaten met een frissere huidskleur, rimpels worden gladder en de huid voelt zacht aan. Dit effect zal een paar dagen aanhouden.
 
Voor langduriger effect is een kuur van 5 weken, eenmaal per week, aan te bevelen. Indien gewenst zou er na een halfjaar opnieuw een kuur ingezet kunnen worden.
Het masker prikkelt wel even een beetje tijdens de eerst minuten maar er zijn geen contra indicaties en is veilig voor alle huidtypen.


 
 
 
Feestaanbieding! Nu voor €85,-
Carboxy treatment
Voetbad, reiniging en een enzymatische peeling, het Carboxy masker, voetmassage met heerlijke essentiële olie en afsluiting met crème.