Blog


Liefde en Valentijn - donderdag 14 februari 2019

 
Lieve Allemaal, 
Met Valentijn wensen we elkaar een mooie dag of geven elkaar een kleine verrassing om te laten zien dat je elkaar waardeert. Vroeger was Valentijnsdag de dag waarop je jouw geheime liefde een boodschap stuurde. Men verklaarde elkaar niet zo makkelijk en openlijk de liefde. Tegenwoordig is dat anders en is Valentijnsdag toch wel een beetje een mediagedoe geworden en wordt het aan alle kanten uitgemolken. De winkels liggen vol met rozen en andere rommeltjes om te geven. 
Ondanks de media hype is het natuurlijk altijd mooi om elkaar te laten zien dat je elkaar waardeert of lief hebt. Daarom dit zelfgemaakte hart voor jullie. Deel de liefde, verspreid de liefde. Liefde gaat verder dan relaties. Liefde is hoe je met mededogen of begrip naar een ander en jezelf kunt kijken en elke dag jezelf verbetert hoe je naar de wereld kijkt. Liefde is groeien naar een wereld zonder oordeel en acceptatie dat iemand ergens anders over denkt dan dat je zelf doet. We hebben allemaal onze valkuilen maar bewust worden om anders te kijken en daardoor anders te reageren is een weg naar alle boosheid uit de wereld. Op Valentijn geven we wat extra aandacht aan lief zijn voor elkaar. Daarom is het mooi dat de liefde vandaag extra aandacht krijgt, maar hoe mooi zou het zijn om elke dag je best te doen voor liefdevolle gedachten, acceptatie en begrip?
Liefde is zacht.....

Ik wens je hele fijne Valentijnsdag maar ook alle andere dagen van het jaar.... Geniet van alle kleine dingen om je heen, zie het moois in de gewone dingen, want zijn ze wel zo gewoon. Is water uit de kraan wel zo gewoon? Voor ons wel maar voor sommigen niet. Daarom waardeer wat je hebt en focus daarop in plaats van steeds zorgen te maken en te smachten naar wat je niet hebt. Je aandacht op wat je hebt geeft dankbaarheid en blijheid, daar mag je op richten voor jouw goede energie. Blije gedachten halen je energie omhoog en vergroot je liefdesenergie. Samen blijven oefenen om in liefde te blijven maakt de wereld elke dag een stukje liefdevoller, liefs, Alma

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam 14 + drie = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >