GEZICHTSBEHANDELING

 
Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van DR.BAUMANN EN SKINIDENT PRODUCTEN en ESSENTIËLE OLIËN VAN DOTERRA. 

De te gebruiken producten worden persoonlijk afgestemd op jouw huid, afhankelijk van huidtype en huidconditie.

 
 
GEZICHTSVERZORGING
 

INFO GEZICHTSBEHANDELINGEN

L 3 BEHANDELING

TARIEVEN 
 
Je kunt bij mij terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Op deze pagina staan de gezichtsbehandelingen die je kunt afspreken. Heb je een verzoek of zou je graag een bepaalde behandeling ondergaan en staat deze er niet bij, neem contact op en ik kijk met jou of ik een persoonlijke behandeling kan samenstellen die afgestemd is op jouw wensen.

 Ik werk graag samen met jouw om je huid in optimale conditie te brengen voor een mooi, stralend en goed verzorgd uiterlijk. Omdat ik je wil helpen om je huidconditie te verbeteren of om je huid zolang mogelijk in goede conditie te houden beveel ik thuis gebruik van de Dr. Baumann producten aan. Dagelijkse verzorging is de basisverzorging. De gezichtsbehandeling in de salon is extra aanvulling op de basisverzorging.
Tijdens de behandeling kijk ik ook of de producten die jij gebruikt nog aansluiten bij wat jou huid nodig heeft.
 
Wil je geen gezichtsbehandeling maar wel goede verzorging voor thuis, neem contact op en maak een afspraak om te kijken welke producten voor jou geschikt zijn. Deze kan ik voor je bestellen of indien op voorraad kun je ze meteen meenemen naar huis. Ik geef ook lezingen waarin ik je leer hoe te kiezen voor gezonde huidverzorging. Voor informatie klik JA!
 

 
 
 
 

 Voor informatie of een afspraak,
bel of mail:
   
Telefoon: 06-300 657 36 of 
                035-772 16 97           
E-mail   : almainfopraktijk@gmail.com