Schoonheid & Spiritualiteit online en lezingen

Het online programma laat nog even op zich wachten maar ik geef wel leuke lezingen over de verzorgingsproducten.

Vind jij het ook best moeilijk om het juiste product voor jouw huid te kiezen? Sta je ook weleens voor het schap in de winkel en is het moeilijk kiezen?

Jaren geleden had ik daar ook moeite mee. Alle mooie verpakkingen met hun mooie kreten en beloftes. Alle reclames die vertellen dat je beter hun product  zou gebruiken voor de beste resultaten.

Of heb je het opgegeven omdat je de reclame en producten niet meer vertrouwt en koop je niets? Of iets wat in de reclame is?

Toen ik mijn schoonheidsspecialiste diploma haalde had ik veel geleerd over de huid en behandelingen maar producten waren een onbehandeld terrein. De opleiding wilde een neutrale speler zijn met betrekking tot producten. Na het behalen van mijn diploma ging ik naar de schoonheidsbeurs om mijn kennis over behandelingen en producten te vergroten. Ook hier weer veel keuze en iedereen vond dat hun eigen product het beste was.

 

Kortom ik kwam geen stap verder.....
 
Hoe ben ik dan tot een goede keuze gekomen? 

Ik ben gaan kijken naar de ingrediënten, of deze daadwerkelijk iets bijdragen voor de verzorging van de huid.
 
Tijdens een leuke lezing vertel ik daar alles over. Vind jij het leuk als ik bij jou thuis een lezing kom geven? 
 
Na deze lezing heb je meer kennis die jij kunt gebruiken om voor jezelf op zoek te gaan naar huidverzorgende producten die ook werkelijk door de huid verwelkomt worden omdat ze door de huid herkent worden waardoor de ingrediënten werkelijk iets bijdragen voor de verzorging van de huid. Ik verplicht je niet tot aankoop van producten. 
  
Omdat ik al voor jou op zoek ben gegaan naar een mooie verzorgingslijn, ik moet eerlijk zijn.... niet alleen voor jou, maar zeker ook voor mezelf. Kan ik je ook advies geven over deze verzorgingslijn. Ik vond het voor mijzelf belangrijk om een goed product te gebruiken, dat huidvriendelijk maar ook dier en milieuvriendelijk is en ook daadwerkelijk iets toevoegt aan mijn huid. De producten die ik voor je gevonden heb zijn van Dr. Baumann, Beau Caire en Skinident.
 
Zelf gebruik ik de Dr. Baumann lijn al jaren en ik merk dat mijn huid er zeker voor mijn leeftijd goed uitziet. Natuurlijk word ik wat ouder maar mijn huid ziet er nog steeds goed uit. Mijn basisverzorging is het belangrijkste wat ik doe om mijn huid te verzorgen. Ik geef wel vaak behandelingen aan mijn cliënten maar schiet het er voor mezelf een beetje bij in. Mijn stabiele factor is mijn dagelijkse verzorgingsprotocol en dat is de grootste winst.

Ik zeg altijd.... Als je dagelijks naar de snackbar gaat en een keer gezond eet zal die ene keer gezond eten niet veel doen voor je gezondheid. Juist de dagelijkse verzorging geeft een stabiele factor en dan kun je je best permitteren om af en toe naar de snackbar te gaan. Zo is het ook met huidverzorging.

Lijkt het je leuk om een lezing te helpen organiseren? Ik kom bij je thuis. Als jij ongeveer 10 personen uitnodigt, (in een grote ruimte zou maximaal 20 personen ook nog kunnen) kom ik in overleg naar je toe. Voorlopig is dit het maximum aantal personen aangezien ik na afloop van de lezing de mogelijkheid voor wat persoonlijk advies wil geven. Dat advies is wel product gerelateerd. Het persoonlijke huidadvies wordt alleen gegeven als iemand daadwerkelijk tot aankoop van producten wil overgaan. Dit omdat ik al veel kennis en informatie geef tijdens de lezing.
 
Tijdens de lezing krijg je onder andere veel waardevolle kennis over ingrediënten die je beter zou kunnen vermijden en ingrediënten waar je huid blij van wordt. Er is een mogelijkheid om na afloop producten te bestellen, je krijgt dan persoonlijk advies.
 
Ook ik moet helaas mijn rekeningen betalen en daarom zijn de lezingen niet gratis. Ik geef veel kennis weg en wil graag mensen met oprechte interesse helpen tijdens de lezingen. De ticketprijs voor de lezing zal € 25,- zijn. Als je na afloop een complete verzorgingsset aanschaft breng ik dit bedrag in mindering. Mocht jij de lezing bij jou thuis organiseren dan hoef jij als gastvrouw uiteraard de ticket niet te betalen en krijg je in overleg een leuke attentie afhankelijk van het verloop van de avond.
   
 
 
 
Enthousiast geworden om een lezing bij jou thuis te organiseren? Neem contact met mij op! Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Ik kom graag naar je toe. Groetjes, Alma.
Voor informatie of een afspraak,
bel of mail:   
Telefoon: 06-300 657 36 of 
                035-772 16 97           
E-mail   : almainfopraktijk@gmail.com