CARBOXY MASKER

 Feestje? Of voor feestdagen. Met dit masker straal jij optimaal!

SPECIAAL BEHANDELINGEN

 

WELKOM

SPECIAAL BEHANDELINGEN


 
De Hit van het moment!

Er werd gezegd dat het een prachtig masker was....Nou.... dat wilde ik eerst zelf ervaren. En ja.... ik was blij en verrast door het mooie effect van het masker. Nu heb ik niet zoveel rimpels maar toch waren deze, zeker op mijn voorhoofd vele malen gladder, mijn gezicht zag er prachtig uit en het resultaat bleef een aantal dagen goed zichtbaar.
 
Hoe werkt het? 
Er wordt een ruime hoeveelheid gel op het gezicht aan gebracht en daarover heen gaat een vliesmasker. De gel bevat CO2 (kooldioxide) waardoor zuurstof door de huid geabsorbeerd wordt. Hierdoor verbetert de celstofwisseling en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het masker is gebaseerd op het Bohr-effect waardoor er een grote hoeveelheid kooldioxide vrij komt en dat zorgt ervoor dat rode bloedcellen op verschillende niveaus veel zuurstof afgeven en de bloedcirculatie verhoogd wordt. 
 
Na één behandeling zie je onmiddellijk resultaten met een frissere huidskleur, rimpels worden gladder en de huid voelt zacht aan. Dit effect zal een paar dagen aanhouden.
 
Carboxy treatment €85,-
Voetbad, reiniging, enzymatische peeling, het Carboxy masker, voetmassage met heerlijke essentiële olie tijdens intrekkken van het masker en afsluiting met crème. 

 
Voor langduriger effect is een kuur van 5 weken, eenmaal per week, aan te bevelen. Indien gewenst zou er na een halfjaar opnieuw een kuur ingezet kunnen worden.
Het masker prikkelt wel even een beetje tijdens de eerst minuten maar er zijn geen contra indicaties en is veilig voor alle huidtypen.


 

Voor informatie of een afspraak,

bel of mail:
   
Telefoon: 06-300 657 36           
E-mail   : almainfopraktijk@gmail.com