WELKOM


 
Mooier, frisser en stralender? Het kan! 
 
In mijn praktijk kun je terecht voor Hypnosetherapie,bewustzijn, healing, innerlijk werk en huidverbetering. Voor Hypnose en healing verwijs ik u naar mijn andere website  https://almadonkervoort.nl
 
 
Met behulp van intensieve gezichtsbehandelingen, goede verzorgingsproducten voor thuisgebruik  help ik je graag met de verzorging of verbetering van jouw huid.
Door het gebruik van verschillende methoden voor healing en innerlijk werk help ik je bij het vinden van meer innerlijke balans doordat je datgene wat jou belemmert opruimt.
 
Stralend door het leven is voor iedereen! Met een beetje hulp kom je stap voor stap dichterbij. Ik adviseer en help je graag. Stralend mooi van binnen en van buiten.


 
Onder huidverbetering vallen de gezichtsbehandelingen,  microneedling, led therapie, carbon maskers, guasha gezichtsmassage, huidanalyse en goede verzorgingsproducten verkoop en advies voor thuisgebruik.

Onder bewustzijn, healing en innerlijk werk vallen Healing, Access Bars, Touch of Matrix, Akasha reading en healing en binnenkort ook Hypnose. Ook is een goed gesprek, waar ik een luisterend oor bied en je inzichten geef of een andere kijk op situaties, mogelijk. Met behulp van deze methodes kun jij jouw innerlijke balans hervinden of versterken. 
 

 
Wil je meer lezen over HUIDVERBETERING, BEWUSTZIJN, HEALING EN INNERLIJK WERK OF WIL JE  INFORMATIE OVER MIJ? Klik dan op onderstaande afbeeldingen. Kijk ook eens naar de blogs, misschien vind je iets wat interessant voor jou is.